AMARAN&PERHATIAN
Diminta membaca dahulu informasi berkaitan barangan yang berminat.
Jangan menghubungi saya semata-mata hanya untuk bertanya tentang cara penggunaan barangan saya dan risikonya."SAYA BUKAN KAUNTER PERTANYAAN"
Semua akan diterangkan setelah anda memaharnya.
Ingin saya Tegaskan disini tentang minyak pengasih dan guna2.Minyak pengasih yang bersifat putih hanya menggunakan ayat2 suci Al-quran dan zikirullah.Jadi jangan ditanya kepada saya keberkesanannya dan tempohnya.Tiada yang tahu kerana semua bergantung pada niat si pemakai dengan izin Allah S.W.T.kerana ini hanya perantaraan dan usaha.
Minyak guna2 yang bersifat hitam yang menggunakan mantera2 dan khodam2 adalah minyak yang boleh dilihat kesannya dengan cepat.(Tapi risikonya sendiri mau ingat!!)namanya pun sifat hitam jadi khodamnya adalah dari jin kafir(jin islam tak buat keja cam ni)Berani baru beli,kalau tak jangan tanya saya.Buang kredit saya dan saudara..
Semua barangan yang saya maharkan disini tidak semestinya berkhodam atau berisi.Tetapi saya juga menyediakan khidmat mengisi khodam pendamping pada barangan dengan budi bicara dan mahar yang bersesuaian.
Semua barangan yang berkhodam akan saya berikan -nama khodam
-asal khodam
-umur khodam
-cara menjaga
-agama khodam
-umur barangan
-zikirullah yang digunakan
-pakaiannya
Terdapat juga barangan yang tidak saya tampilkan di blog ini yang ada dalam simpanan saya.bagi yang mencari sesuatu barang sila hubungi/sms saya..
~SEKIAN HARAP MAKLUM~

@Hak cipta terpelihara.Semua artikel dan foto dalam blog ini adalah milik mutlak penulis/pengarang .
Dilarang sama sekali sebarang bentuk salinan, peniruan atau penerbitan semula tanpa izin penulis/pengarang.Tindakan undang-undang akan diambil.Segala pertanyaan dan pembayaran boleh dibuat(termasuk pos kiriman laju):

email:white.devilz84@gmail.com
:white.devilz@yahoo.com
H/P:0134778898
A/C CIMB BANK:8007-2652-84 MISTIKSHOP ENTERPRISE


Melihatkan dewasa ini semakin banyak blog2 barangan mistik yang ada membuatkan penulis/pengarang terpanggil untuk bersuara.Banyak diantara barang yang dijual dilihat tidak diketahui asal usul pembuatan dan keaslian sesuatu barang,sama ada dari kesilapan sahabat2 penjual dengan sengaja atau...hehehehe..(jangan marah yek..)oleh itu saya akan membantu bagi mereka yang ingin mengetahui keaslian barang2/isi sesuatu barang sama ada milik peribadi atau yg dijual dengan mahar seikhlasnya dari saudara..at lis reload la credit.ni asyik tanya jak yg menjawap pun guna credit gak.(sediakan payung sebelum hujan..jangan dah beli baru nak tepuk dahi)
Dan bagi yang berhajat dgn barang dlm blog ini tapi tidak mempunyai mahar blh la berunding dgn sy sama ada hendak ditempah dahulu atau ingin ditukarkan/barter dgn barang simpanan saudara..semuanya atas budi bicara dan kesepakatan..

INFO!!

Suka disini sy jelaskan mengenai khodam pendamping.setiap pendamping mempunyai kelebihan tersendiri dan yg lainnya akan sy maklumkan setelah permaharan dibuat serta salah 1 syarat sblm tuan/puan memiliki khodam pendamping ialah mampu “MENGAWALNYA”..kalo tak mampu just biarkan jew tak payah nak gunakkan/arahkan khodam..biar jew dia ddk dlm senjata/cincin tu.Dia tau buat keja dia secara “AUTO”.Byk pertanyaan sy dpt tanya sama ada dpt dibuktikan dan ditest khodam atau tidak?pertanyaan sy kpd tuan/puan kenapa rakyat kerja bwh raja bkn raja kerja bawah rakyat?sbb raja ada kuasa@ilmu yg menyebabkan dia jadi raja dan kita tunduk kpd dia..ni nak ada khodam tp tada ilmu asas kebatinan atau ilmu nak menundukkan khodam pastu nak tanya nak test dan buktikan..adakah khodam nak ikut ckp tuan/puan??sendiri mau ingat!!sbb tu kalo nak ada khodam pastikan dah dibuka matabatin dan pendengaran ato at liss ada asas kebatinan.Tp itu bkn menjamin tuan/puan dah bagus..ttp dan ramai jew kat luar tuh walau bergelar guru/ustaz /pawang/bomoh/dukun still kena tipu dgn khodam dan jin..kononnya mereka ni dari kalangan khorin,maklaikat,muslim dll.sbb masih banyak dan luas lg ilmu.nak kena tau cara nak buka rupa sebenar khodam,ilmu penunduk khodam,ilmu pemusnah khodam,ilmu agama,ilmu scan jasad,roh,hati,hati roh,matabatin roh,scan atas,bawah tanah,depan belakang ,atas kiri kanan,ilmu kuncian khodam dan mcm2 lg berkenaan khodam yg mungkin sy pun blm tahu..bkn tak blh jumpa ato test khodam.semua khodam blh buat.jgn kan nak tgk,nak dia tutupkan lampu atau sekadar menyentuh kita bila2 masa dia blh lakukkan..ini dah dibuktikan oleh yg pernah mengalami.tak pun jumpa jew dlm mimpi atau sekadar merasa dan melihat lintasan bayangan hitam bg yg tiada ilmu..KALO TAK PERCAYA GAK ATAU NAK TEST GAK CARI JEW ORG LAIN SURUH ISIKAN..TAPI KALO DAH DPT “SAKA” JGN CARI SY LAK NAK MINTA TOLONG..WASSALAM..selamat menikmati blog sy..










Monday, November 10, 2014

Minyak Zafaran Nyawa


Minyak dari bunga zafaran asli dari mekah.terdapat kelopak bunga zafaran didlm dan juga debunga/buah zafaran yg telah kami ritualkan dgn isian special bg menghidupkan rohnya minyak ini sehinggakan ia hidup bg kegunaan multifungsi diantaranya
-menghidupkan brg kosong agar berisi atau menghidupkan semula brg hikmat yg mati
-menguatkan brg hikmat
-diantara barangan rare diperlukankan dlm ritual penarikan duit dan pusaka.
-kesukaan malaikat dan jin
-dll yg telah diketahui oleh org yang biasa akan kegunaannya maka mereka akan mengetahui khasiatnya yg luarbiasa dan rare.sukar didapatkan.insyallah jenis ini hanya pd kami sahaja diseluruh dunia dgn isian begini dan campuran rahsia minyak jenis ini..hanya 4botol sahaja pd stok pihak kami.
Mahar rm350.00

ANDA DISARANKAN MENGGUNAKAN PAPARAN DESTOP UTK LEBIH JELAS.SILA KLIK PADA BUTANG DIBAWAH SEKALI "View Web Version"SILA ADD SEBAGAI FOLLOWER DI  GOOGLE FOLLOWER

Minyak Kasturi Jin

Terhasil dari minyak atar kasturi asli berwarna hijau yg wangiannya sangatlah wangi.telah kami ritualkan dgn isian istimewa bg syariat
-memulihkan barangan mistik seperti keris,cincin,wafak dll
-menyembuhkan penyakit zahir dan batin
-memulihkan aura yg negatif
-pelaris
-pengasih
-di sukai jin islam
-memulihkan saraf
-wangian disukai malaikat
-pendinding sihir
-dll
Mahar rm150.00

ANDA DISARANKAN MENGGUNAKAN PAPARAN DESTOP UTK LEBIH JELAS.SILA KLIK PADA BUTANG DIBAWAH SEKALI "View Web Version"SILA ADD SEBAGAI FOLLOWER DI GOOGLE FOLLOWER



Minyak Kasturi Malaikat

Minyak Kasturi Hijau yg dicampur dgn kayu gaharu serta beberapa bahan rahsia sebagai syariat

-pendinding sihir
-membuat musuh menyerang terpelanting pabila menyerang(isian al hikmah)
-pengasih umum
-pelaris perniagaan
-menyembuhkan migrain
-menghilangkan negatif energi dan sihir pd tubuh
-mengisikan brg hikmat supaya lebih kuat
-membuka laluan rezeki
-meningkatkan tenaga kebatinan
-memingkatkan deria kebatinan
-pemanis
-sebagai syariat dlm penarikan pusaka
-pemulihan wafak
-dll 
Mahar rm250.00

ANDA DISARANKAN MENGGUNAKAN PAPARAN DESTOP UTK LEBIH JELAS.SILA KLIK PADA BUTANG DIBAWAH SEKALI "View Web Version"SILA ADD SEBAGAI FOLLOWER DI GOOGLE FOLLOWER


  




Monday, October 13, 2014

INFO

Sebagai info setiap urusan perniagaan di mistikshop sekarang adalah menggunakan no acc  CIMB BANK:8007-2652-84 MISTIKSHOP ENTERPRISE
Diharap semua pelanggan memberikan kerjasama dengan menggunakan hanya acc ini.TERIMA KASIH.

Friday, October 3, 2014

Amulet 9Tail Fox

PIHAK KAMI MEMBANTU MEMAHARKAN SEBUAH AMULET RARE DR SEORG SAHABAT KITA YG INGIN MELEPASKAN AMULETNYA.
Amulet Fox Nine Tail ~Rare Collection Amulet ~

Amulet diambil terus dari wat siam dari thailand yg terkenal dgn sami2 & luangphor yg hebat2 dlm memberkati amulet2  pembuatan amulet .Terdapat Wafak Metta Maha Saney Untuk Kekuatan Pengasih yg  Kuat dan Wafak RajahKalaChakra Siam ,Patung Yingtong org berasmara untuk mengikat pasangan ,Sebotol Minyak Ajaib Namman Prai ,Labah untuk mencari rezeki duit dan menutup pandangan musuh ,batu delima dan Takrut wafak untuk pendinding sihir dan keselamatan kebal darurat.

Fungsi kegunaan sebagai syariat :-

1)Pengasih lawan jenis tahap tinggi.

2)Pelet khusus untuk mengikat pasangan dan memelet lawan jenis.

3)Memikat Sesiapa shj yg anda suka.

4)Kewibawaan Dan Menawan dipandang.

5)Menarik lawan jenis yg anda suka.

6)Lawan menjadi kawan disukai org ramai.

7)Menyerikan wajah sipemakai.

8)Penunduk dan kata2 kita diikuti dan disukai .

9)Membuat org yg melihat selalu  merindui .

10)Pelaris Penarik Rezeki Pemanggil pelanggan spy dtg kekedai dan premis.

11)Anti sihir dilindungi oleh khadamnya dgn Izin Allah swt.

12)Mempercepat jodoh dan memudahkan mendapat kekasih yg dihajati.

Free Sebotol Minyak Kayu Pengikat Pasangan Siam  Tahap Tinggi untuk pakai pada diri dan dicalit kpd sesiapa shj .

Terima Kasih
MAHAR RM599.00

Saturday, September 27, 2014

PAKEJ CEK DATA DIRI DAN ISIAN

Sebelumnya pihak kami mengucapkan terima kasih kpd pelanggan yg menyokong blog kami sehingga kini telah beroperasi dan menyediakan perkhidmatan pada anda.setiap kepuasaan anda dan ketulinan barang kami amat diutamakan dan setiap barangan dari pihak kami adalah limited dan kebanyakkan hanya satu item sahaja yg ada dlm simpanan melainkan item penghasilan kami sendiri.teruskan sokongan anda pd blog kami.tq

Dibuka bg yg berminat utk cek data diri dialam ghaib dan pengisian khodam pengikut didalam batu akik madu..
Bg yg memahar pakej ini anda akan diberikan data diri alam ghaib lengkap dan jika mempunyai khodam pengikut diri maka semuanya akan pihak kami isikan kedalam batu akik ini bg memudahkan anda mendapat manfaat kebaikan energinya mengikut fungsi2 khodam dan bagi yg khasyaf maka anda mampu menggunakan khodam ini bg keperluan anda bersesuaian dgn kelebihan mereka.
Mahar set isian khodam diri rm599.00 terhad kpd 5 org sahaja..


SILA KLIK PADA LINK INI DATA ALAM GHAIB DIRI

ANDA DISARANKAN MENGGUNAKAN PAPARAN DESTOP UTK LEBIH JELAS.SILA KLIK PADA BUTANG DIBAWAH SEKALI "View Web Version"SILA ADD SEBAGAI FOLLOWER DI  GOOGLE FOLLOWER

Thursday, September 4, 2014

Air Al Hijabah(Sold out)

TAWARAN ISTIMEWA!!KEMBALI MENEMUI ANDA!HANYA UTK WAKTU TERHAD!!DENGAN STOK TERHAD SEBANYAK 3SET

Pada kali ini penulis akan mengadakan tawaran bagi"AIR AL HIJABAH yg baru saja siap dr proses pertapaan dan penghasilan..khas air ini bg membantu membuka mata batin seseorg dan meningkatkan kekuatan mata batin bagi yg telah pun terbuka hijabnya.

Dengan menitis air kedalam mata maka 3 cakra utama mata batin anda akan diaktifkan dan diprogramkan supaya berfungsi.dan dengan sedikit latihan dan bakat maka anda mampu scan/terawangan/membuka hijab/kasyaf/mata batin anda.

Air ini adalah hasil ritual pengisian ilmu2 pembukaan cakra dan mata batin yg telah kami hasilkan dr air hujan malam lailatul qadar.mlm terbaik dr seribu malam yg telah digabungkan dgn air mata dewa dan beberapa keilmuan rahsia.

Anda was2 dan takut kerugian?ingin mencuba?tidak mampu?maka kami berikan bersama minyak aura serbaguna dr perguruan kami dgn wangian yg takkan mungkibln anda dapati di pasaran agar anda tidak rugi jika memaharnya dgn mahar termampu...

minyak ini telah diritual oleh penulis dan diisikan oleh 450ribu khodam pengasihan dgn berbagai aura dan keilmuan..termasuk hizib,wafak,doa,asmak,nur buwwah dll bersifat putih.telah ditingkatkan dgn kekuatan al hikmah.

RAMUAN:

mani gajah kristal

buluh perindu

bulu perindu emas

geliga siput

rambut bunian

akar serai kampung

bunga serai kampung

batang serai kampung

daun buluh perindu

lek lay

kayu kemuning hitam

serbuk emas

minyak emas

buah zafaran

Buluh perindu ledang

Buluh perindu gila

Besi penunduk hitam

Buah cenuai hitam

Akar cenuai ledang

Batang cenuai gunung

Cenuai putih

Wafak Isim kholisoh jariyah

Wafak Pengasihan yusuf

DLL..

ISI KANDUNGAN:

sebotol minyak yg dpt digunakan sebanyak 3x mandian dan baki tuk dipakai selama 1bulan..

KEGUNAAN:

1)Meningkatkan aura positif pd tubuh

2)meningkatkan ilmu kebatinan seseorg

3)pengasihan agar diingati selalu

4)penyeri wajah yg dpt dibuktikan dgn sekali pemakaian

5)pelaris diri dan perniagaan

6)penunduk agar mudah bergaul

7)pendinding dan pagar diri dr sihir,guna2 dan jin

8)pemulih tenaga zahir dan batin

9)penguat gerakan batin

10)penguat penglihatan batin@scan

11)mengubati kerasukan@histeria

12)blh digunakan sebagai minyak ritual

13)menambah kewibawaan agar dipandang bawahan dan atasan

14)membuang kesialan diri akibat pengaruh energi dan aura negatif luaran.

15)menenangkan fikiran sebagai terapi aura dan bau

16)sebagai sarana membuka mata batin

17)pendinding dr santau

18)pendinding dr pukulan batin dan nyata insyallah dpt membuat musuh terpelanting dgn isian al hikmah

19)sarana bg meneutralkan brg bersifat hitam

20)bersifat doa iaitu penggunaan mengunakan niat

21)DLL

CARA PENGUNAAN:

istifar3x

mengucapkan syahadah3x

selawat 3x

niat(sesuai dgn keinginan diatas)

Dititiskan beberapa titik didlm air dan digunakan mandi

Bagi yg ingin kesan maksima dan instant..air mandian dimasukkan dgn bunga 7 warna dan 3biji limau perut yg diperahkan..campurkan 7titis MPA dan mandi pada mandian terakhir tepat jam 12 tghmlm atau pagi hari sblm terbitnya matahari..

Dipakai bakinya sebagai minyak pengasih sebanyak 2-3x dlm 1minggu..

Di colek dgn jari manis kedua2 tangan.selawat 3x n niatkan utk....(hajat anda)

oleskan pd kedua2 kening dr dlm ke luar sebanyak 3x

oleskan pada cuping kedua2 telinga 3x

oleskan pada bawah bibir atau dagu 3x

oleskan pada ubun2 kepala sebanyak 3x

MAHAR BG SATU SET RM200.00. TERHAD KPD 3 SET SAHAJA.SIAPA CEPAT DIA DPT...

Tuesday, August 5, 2014

LOKET AL HIKMAH ISIM JARIYAH(SOLD)


Loket dari perguruan al hikmah malaysia yg telah diisikan oleh sy dan ingin dilepaskan. dgn rajahan isim kholisoh jariyah dibelakang.
-pengasih
-anti pukau
-kerezekian
-pangkat
-pelaris
-pendinding zahir dan batin
-anti santau
-pembisa pukulan
-penguat pukulan
-penunduk
-anti sihir
-perubatan
-jurus pukulan
-keselamatan
-kebal darurat
-diisikan al hikmah bg membuatkan musuh zahir atau batin yg menyerang terpelanting.
-dll dgn izin Allah multifungsi
Mahar:rm599.00SOLD
Silakan dilihat pd video di utube atau di PERSATUAN AL HIKMAH MALAYSIA .bagi berminat menyertai al hikmah malaysia blh menghubungi pihak kami dan bagi yg baru menyertai laman blog sy silakan dilihat pada blogWARUNG LPJ  sebagai rujukan tentang info brg dimaharkan atau perkongsian keilmuan dan juga barang milik peribadi sy.segala komen dan perkongsian anda amat dihargai.
ANDA DISARANKAN MENGGUNAKAN PAPARAN DESTOP UTK LEBIH TERANG.SILA KLIK PADA BUTANG DIBAWAH SEKALI "View Web Version"
SILA ADD SEBAGAI FOLLOWER DI  GOOGLE FOLLOWER 

Tuesday, June 10, 2014

Video Peserta Kursus Gerak HLPJ




Alhamdulillah telah selesai kursus gerak hlpj.kpd yg tidak dpt menyertai blh menonton di link disediakan dan kpd yg berminat blh berjumpa kami secara langsung atau menunggu pd kursus akan dtg yg akan pihak kami akan maklumkan di blog ini.
Terima kasih kpd semua peserta yg mengikuti kursus ini.semoga manfaat ilmunya dan dpt pula diberikan pd org lain.sekian..

Sunday, May 25, 2014

Kursus Gerak HLPJ

Dibukakan kursus gerakkan batin diri dimana anda akan dibimbing bg membuka kekuatan semulajadi diri anda diantaranya
-membuka cakra tubuh
-membuka pertahanan diri
-membuka mata batin
-membuka gerakkan rohaniah diri
-membuka deria rasa
-teknik penguncian ayat diri
-teknik merasai energi
-teknik menarik khodam
-teknik mengisi barang
-teknik perubatan batin merangkumi penyakit zahir dan batin
-dll keilmuan berkaitan tenaga murni dari diri dan roh
Sila klik pd link ini bg keterangan lanjut tentang ~ VIDEO SILAT HADIRAN

kepada yg berminat mempelajari blh menghubungi sy dan kursus akan diadakan di KL pada 31/5/14.


ANDA DISARANKAN MENGGUNAKAN PAPARAN DESTOP UTK LEBIH JELAS.SILA KLIK PADA BUTANG DIBAWAH SEKALI "View Web Version"SILA ADD SEBAGAI FOLLOWER DI  GOOGLE FOLLOWER