AMARAN&PERHATIAN
Diminta membaca dahulu informasi berkaitan barangan yang berminat.
Jangan menghubungi saya semata-mata hanya untuk bertanya tentang cara penggunaan barangan saya dan risikonya."SAYA BUKAN KAUNTER PERTANYAAN"
Semua akan diterangkan setelah anda memaharnya.
Ingin saya Tegaskan disini tentang minyak pengasih dan guna2.Minyak pengasih yang bersifat putih hanya menggunakan ayat2 suci Al-quran dan zikirullah.Jadi jangan ditanya kepada saya keberkesanannya dan tempohnya.Tiada yang tahu kerana semua bergantung pada niat si pemakai dengan izin Allah S.W.T.kerana ini hanya perantaraan dan usaha.
Minyak guna2 yang bersifat hitam yang menggunakan mantera2 dan khodam2 adalah minyak yang boleh dilihat kesannya dengan cepat.(Tapi risikonya sendiri mau ingat!!)namanya pun sifat hitam jadi khodamnya adalah dari jin kafir(jin islam tak buat keja cam ni)Berani baru beli,kalau tak jangan tanya saya.Buang kredit saya dan saudara..
Semua barangan yang saya maharkan disini tidak semestinya berkhodam atau berisi.Tetapi saya juga menyediakan khidmat mengisi khodam pendamping pada barangan dengan budi bicara dan mahar yang bersesuaian.
Semua barangan yang berkhodam akan saya berikan -nama khodam
-asal khodam
-umur khodam
-cara menjaga
-agama khodam
-umur barangan
-zikirullah yang digunakan
-pakaiannya
Terdapat juga barangan yang tidak saya tampilkan di blog ini yang ada dalam simpanan saya.bagi yang mencari sesuatu barang sila hubungi/sms saya..
~SEKIAN HARAP MAKLUM~

@Hak cipta terpelihara.Semua artikel dan foto dalam blog ini adalah milik mutlak penulis/pengarang .
Dilarang sama sekali sebarang bentuk salinan, peniruan atau penerbitan semula tanpa izin penulis/pengarang.Tindakan undang-undang akan diambil.Segala pertanyaan dan pembayaran boleh dibuat(termasuk pos kiriman laju):

email:white.devilz84@gmail.com
:white.devilz@yahoo.com
H/P:0134778898
A/C CIMB BANK:8007-2652-84 MISTIKSHOP ENTERPRISE


Melihatkan dewasa ini semakin banyak blog2 barangan mistik yang ada membuatkan penulis/pengarang terpanggil untuk bersuara.Banyak diantara barang yang dijual dilihat tidak diketahui asal usul pembuatan dan keaslian sesuatu barang,sama ada dari kesilapan sahabat2 penjual dengan sengaja atau...hehehehe..(jangan marah yek..)oleh itu saya akan membantu bagi mereka yang ingin mengetahui keaslian barang2/isi sesuatu barang sama ada milik peribadi atau yg dijual dengan mahar seikhlasnya dari saudara..at lis reload la credit.ni asyik tanya jak yg menjawap pun guna credit gak.(sediakan payung sebelum hujan..jangan dah beli baru nak tepuk dahi)
Dan bagi yang berhajat dgn barang dlm blog ini tapi tidak mempunyai mahar blh la berunding dgn sy sama ada hendak ditempah dahulu atau ingin ditukarkan/barter dgn barang simpanan saudara..semuanya atas budi bicara dan kesepakatan..

INFO!!

Suka disini sy jelaskan mengenai khodam pendamping.setiap pendamping mempunyai kelebihan tersendiri dan yg lainnya akan sy maklumkan setelah permaharan dibuat serta salah 1 syarat sblm tuan/puan memiliki khodam pendamping ialah mampu “MENGAWALNYA”..kalo tak mampu just biarkan jew tak payah nak gunakkan/arahkan khodam..biar jew dia ddk dlm senjata/cincin tu.Dia tau buat keja dia secara “AUTO”.Byk pertanyaan sy dpt tanya sama ada dpt dibuktikan dan ditest khodam atau tidak?pertanyaan sy kpd tuan/puan kenapa rakyat kerja bwh raja bkn raja kerja bawah rakyat?sbb raja ada kuasa@ilmu yg menyebabkan dia jadi raja dan kita tunduk kpd dia..ni nak ada khodam tp tada ilmu asas kebatinan atau ilmu nak menundukkan khodam pastu nak tanya nak test dan buktikan..adakah khodam nak ikut ckp tuan/puan??sendiri mau ingat!!sbb tu kalo nak ada khodam pastikan dah dibuka matabatin dan pendengaran ato at liss ada asas kebatinan.Tp itu bkn menjamin tuan/puan dah bagus..ttp dan ramai jew kat luar tuh walau bergelar guru/ustaz /pawang/bomoh/dukun still kena tipu dgn khodam dan jin..kononnya mereka ni dari kalangan khorin,maklaikat,muslim dll.sbb masih banyak dan luas lg ilmu.nak kena tau cara nak buka rupa sebenar khodam,ilmu penunduk khodam,ilmu pemusnah khodam,ilmu agama,ilmu scan jasad,roh,hati,hati roh,matabatin roh,scan atas,bawah tanah,depan belakang ,atas kiri kanan,ilmu kuncian khodam dan mcm2 lg berkenaan khodam yg mungkin sy pun blm tahu..bkn tak blh jumpa ato test khodam.semua khodam blh buat.jgn kan nak tgk,nak dia tutupkan lampu atau sekadar menyentuh kita bila2 masa dia blh lakukkan..ini dah dibuktikan oleh yg pernah mengalami.tak pun jumpa jew dlm mimpi atau sekadar merasa dan melihat lintasan bayangan hitam bg yg tiada ilmu..KALO TAK PERCAYA GAK ATAU NAK TEST GAK CARI JEW ORG LAIN SURUH ISIKAN..TAPI KALO DAH DPT “SAKA” JGN CARI SY LAK NAK MINTA TOLONG..WASSALAM..selamat menikmati blog sy..










Friday, February 13, 2015

Wafak Cakra Pelaris&Pendinding

Wafak/yant pelaris dan pendinding sesuai bg  kegunaan di rumah atau kedai bg melariskan jualan dan bg menghalang sihir dr pelbagai penjuru alam.wafak ini telah kami isikan energi bersesuaian dgn kegunaan bg berfungsi dgn baik dr 4jenis unsur dan 8 penjuru alam.
Cukup dibingkaikan atau dilekat pd dinding atau ditanam didalam tanah bg menguatkan aura tempat tersebut dan energinya autocharge setiap kali bulan penuh..

mahar:rm799.00

Friday, January 30, 2015

LOKET PERSATUAN AL HIKMAH LIMITED EDITION 2

Loket persatuan al hikmah malaysia yg telah kami hasilkan dgn gabungan khotim nurbuwwah dgn petunjuk ghaib disebabkan auranya yg panas utk diamalkan maka kami jadikan loket yg lebih praktikal utk digunakan tanpa mengurangkan khasiatnya bg kegunaan KHASIAT DOA NURBUWWAH

Selain khasiat rajahan al hikmah seperti loket limited edition 1 telah kami programkan kekuatan nurbuwwah dr cahay bersama kekuatan keilmuan al hikmah bersifat cahaya agar menjadi anti scan/terawangan sehingga yg menerawang/scan tidak dpt melihat anda dan hanya dpt melihat cahaya seumpama melihat matahari.

Kepada yg berminat dan serius sila hubungi pihak kami..

LOKET PERSATUAN AL HIKMAH LIMITED EDITION 1

Loket limited edition persatuan al hikmah jaljalut sughro yg telah kami hasilkan melalui petunjuk ghaib.sila klik link untuk KHASIAT LOKET

Selain khasiat isian dr perguruan al hikmah bg syariat
-pengasih
-anti pukau
-kerezekian
-pangkat
-pelaris-
pendinding zahir dan batin
-anti santau
-pembisa pukulan
-penguat pukulan
-penunduk
-anti sihir
-perubatan
-jurus pukulan
-keselamatan
-kebal darurat
Dan membuat makhluk Allah zahir dan batin yg berniat jahat terpelanting ketika menyerang atau sihir yg akan kembali kpd pembuatnya.akan kami ajarkan juga rahsia penggunaan loket bg hajat khusus.
Kepada yg berminat dan serius blh hubungi pihak kami utk mahar.hanya pd yg serius dan mampu sahaja..!!

Monday, December 22, 2014

LOKET PERSATUAN AL HIKMAH(SOLD)

Loket dari perguruan al hikmah malaysia yg telah diisikan oleh sy dan ingin dilepaskan. dgn rajahan isim kholisoh jariyah dibelakang.loket last pcs kepunyaan sy peribadi dgn isian special.
-pengasih
-anti pukau
-kerezekian
-pangkat
-pelaris
-pendinding zahir dan batin
-anti santau
-pembisa pukulan
-penguat pukulan
-penunduk
-anti sihir
-perubatan
-jurus pukulan
-keselamatan
-kebal darurat
-diisikan al hikmah bg membuatkan musuh zahir atau batin yg menyerang terpelanting.
-dll dgn izin Allah multifungsi
Mahar:rm799.00 (SOLD)
Silakan dilihat pd video di utube atau di PERSATUAN AL HIKMAH MALAYSIA .bagi berminat menyertai al hikmah malaysia blh menghubungi pihak kami dan bagi yg baru menyertai laman blog sy silakan dilihat pada blog WARUNG LPJ  sebagai rujukan tentang info brg dimaharkan atau perkongsian keilmuan dan juga barang milik peribadi sy.segala komen dan perkongsian anda amat dihargai.
ANDA DISARANKAN MENGGUNAKAN PAPARAN DESTOP UTK LEBIH TERANG.SILA KLIK PADA BUTANG DIBAWAH SEKALI "View Web Version"
SILA ADD SEBAGAI FOLLOWER DI  GOOGLE FOLLOWER

Sunday, November 30, 2014

INFO!! perbezaan minyak pengasih dan pelet

Penerangan secara ringkas bagi pengunjung mistikshop tentang perbezaan diantara minyak pengasih dan pelet..sila baca pd link disediakan dan memahaminya.tq
INFO PERBEZAAN MINYAK PELET&PENGASIHAN

Monday, November 10, 2014

Minyak Zafaran Nyawa


Minyak dari bunga zafaran asli dari mekah.terdapat kelopak bunga zafaran didlm dan juga debunga/buah zafaran yg telah kami ritualkan dgn isian special bg menghidupkan rohnya minyak ini sehinggakan ia hidup bg kegunaan multifungsi diantaranya
-menghidupkan brg kosong agar berisi atau menghidupkan semula brg hikmat yg mati
-menguatkan brg hikmat
-diantara barangan rare diperlukankan dlm ritual penarikan duit dan pusaka.
-kesukaan malaikat dan jin
-dll yg telah diketahui oleh org yang biasa akan kegunaannya maka mereka akan mengetahui khasiatnya yg luarbiasa dan rare.sukar didapatkan.insyallah jenis ini hanya pd kami sahaja diseluruh dunia dgn isian begini dan campuran rahsia minyak jenis ini..hanya 4botol sahaja pd stok pihak kami.
Mahar rm350.00

ANDA DISARANKAN MENGGUNAKAN PAPARAN DESTOP UTK LEBIH JELAS.SILA KLIK PADA BUTANG DIBAWAH SEKALI "View Web Version"SILA ADD SEBAGAI FOLLOWER DI  GOOGLE FOLLOWER

Minyak Kasturi Jin

Terhasil dari minyak atar kasturi asli berwarna hijau yg wangiannya sangatlah wangi.telah kami ritualkan dgn isian istimewa bg syariat
-memulihkan barangan mistik seperti keris,cincin,wafak dll
-menyembuhkan penyakit zahir dan batin
-memulihkan aura yg negatif
-pelaris
-pengasih
-di sukai jin islam
-memulihkan saraf
-wangian disukai malaikat
-pendinding sihir
-dll
Mahar rm150.00

ANDA DISARANKAN MENGGUNAKAN PAPARAN DESTOP UTK LEBIH JELAS.SILA KLIK PADA BUTANG DIBAWAH SEKALI "View Web Version"SILA ADD SEBAGAI FOLLOWER DI GOOGLE FOLLOWER



Minyak Kasturi Malaikat

Minyak Kasturi Hijau yg dicampur dgn kayu gaharu serta beberapa bahan rahsia sebagai syariat

-pendinding sihir
-membuat musuh menyerang terpelanting pabila menyerang(isian al hikmah)
-pengasih umum
-pelaris perniagaan
-menyembuhkan migrain
-menghilangkan negatif energi dan sihir pd tubuh
-mengisikan brg hikmat supaya lebih kuat
-membuka laluan rezeki
-meningkatkan tenaga kebatinan
-memingkatkan deria kebatinan
-pemanis
-sebagai syariat dlm penarikan pusaka
-pemulihan wafak
-dll 
Mahar rm250.00

ANDA DISARANKAN MENGGUNAKAN PAPARAN DESTOP UTK LEBIH JELAS.SILA KLIK PADA BUTANG DIBAWAH SEKALI "View Web Version"SILA ADD SEBAGAI FOLLOWER DI GOOGLE FOLLOWER


  




Monday, October 13, 2014

INFO

Sebagai info setiap urusan perniagaan di mistikshop sekarang adalah menggunakan no acc  CIMB BANK:8007-2652-84 MISTIKSHOP ENTERPRISE
Diharap semua pelanggan memberikan kerjasama dengan menggunakan hanya acc ini.TERIMA KASIH.

Friday, October 3, 2014

Amulet 9Tail Fox

PIHAK KAMI MEMBANTU MEMAHARKAN SEBUAH AMULET RARE DR SEORG SAHABAT KITA YG INGIN MELEPASKAN AMULETNYA.
Amulet Fox Nine Tail ~Rare Collection Amulet ~

Amulet diambil terus dari wat siam dari thailand yg terkenal dgn sami2 & luangphor yg hebat2 dlm memberkati amulet2  pembuatan amulet .Terdapat Wafak Metta Maha Saney Untuk Kekuatan Pengasih yg  Kuat dan Wafak RajahKalaChakra Siam ,Patung Yingtong org berasmara untuk mengikat pasangan ,Sebotol Minyak Ajaib Namman Prai ,Labah untuk mencari rezeki duit dan menutup pandangan musuh ,batu delima dan Takrut wafak untuk pendinding sihir dan keselamatan kebal darurat.

Fungsi kegunaan sebagai syariat :-

1)Pengasih lawan jenis tahap tinggi.

2)Pelet khusus untuk mengikat pasangan dan memelet lawan jenis.

3)Memikat Sesiapa shj yg anda suka.

4)Kewibawaan Dan Menawan dipandang.

5)Menarik lawan jenis yg anda suka.

6)Lawan menjadi kawan disukai org ramai.

7)Menyerikan wajah sipemakai.

8)Penunduk dan kata2 kita diikuti dan disukai .

9)Membuat org yg melihat selalu  merindui .

10)Pelaris Penarik Rezeki Pemanggil pelanggan spy dtg kekedai dan premis.

11)Anti sihir dilindungi oleh khadamnya dgn Izin Allah swt.

12)Mempercepat jodoh dan memudahkan mendapat kekasih yg dihajati.

Free Sebotol Minyak Kayu Pengikat Pasangan Siam  Tahap Tinggi untuk pakai pada diri dan dicalit kpd sesiapa shj .

Terima Kasih
MAHAR RM599.00