AMARAN&PERHATIAN
Diminta membaca dahulu informasi berkaitan barangan yang berminat.
Jangan menghubungi saya semata-mata hanya untuk bertanya tentang cara penggunaan barangan saya dan risikonya."SAYA BUKAN KAUNTER PERTANYAAN"
Semua akan diterangkan setelah anda memaharnya.
Ingin saya Tegaskan disini tentang minyak pengasih dan guna2.Minyak pengasih yang bersifat putih hanya menggunakan ayat2 suci Al-quran dan zikirullah.Jadi jangan ditanya kepada saya keberkesanannya dan tempohnya.Tiada yang tahu kerana semua bergantung pada niat si pemakai dengan izin Allah S.W.T.kerana ini hanya perantaraan dan usaha.
Minyak guna2 yang bersifat hitam yang menggunakan mantera2 dan khodam2 adalah minyak yang boleh dilihat kesannya dengan cepat.(Tapi risikonya sendiri mau ingat!!)namanya pun sifat hitam jadi khodamnya adalah dari jin kafir(jin islam tak buat keja cam ni)Berani baru beli,kalau tak jangan tanya saya.Buang kredit saya dan saudara..
Semua barangan yang saya maharkan disini tidak semestinya berkhodam atau berisi.Tetapi saya juga menyediakan khidmat mengisi khodam pendamping pada barangan dengan budi bicara dan mahar yang bersesuaian.
Semua barangan yang berkhodam akan saya berikan -nama khodam
-asal khodam
-umur khodam
-cara menjaga
-agama khodam
-umur barangan
-zikirullah yang digunakan
-pakaiannya
Terdapat juga barangan yang tidak saya tampilkan di blog ini yang ada dalam simpanan saya.bagi yang mencari sesuatu barang sila hubungi/sms saya..
~SEKIAN HARAP MAKLUM~

@Hak cipta terpelihara.Semua artikel dan foto dalam blog ini adalah milik mutlak penulis/pengarang .
Dilarang sama sekali sebarang bentuk salinan, peniruan atau penerbitan semula tanpa izin penulis/pengarang.Tindakan undang-undang akan diambil.Segala pertanyaan dan pembayaran boleh dibuat(termasuk pos kiriman laju):

email:white.devilz84@gmail.com
:white.devilz@yahoo.com
H/P:0134778898
A/C:1570-5474-6654 Maybank
A/C:1571-5773-9073 Maybank
A/C:0714-0219-3495-21 CIMB

maybank Pictures, Images and Photos


Melihatkan dewasa ini semakin banyak blog2 barangan mistik yang ada membuatkan penulis/pengarang terpanggil untuk bersuara.Banyak diantara barang yang dijual dilihat tidak diketahui asal usul pembuatan dan keaslian sesuatu barang,sama ada dari kesilapan sahabat2 penjual dengan sengaja atau...hehehehe..(jangan marah yek..)oleh itu saya akan membantu bagi mereka yang ingin mengetahui keaslian barang2/isi sesuatu barang sama ada milik peribadi atau yg dijual dengan mahar seikhlasnya dari saudara..at lis reload la credit.ni asyik tanya jak yg menjawap pun guna credit gak.(sediakan payung sebelum hujan..jangan dah beli baru nak tepuk dahi)
Dan bagi yang berhajat dgn barang dlm blog ini tapi tidak mempunyai mahar blh la berunding dgn sy sama ada hendak ditempah dahulu atau ingin ditukarkan/barter dgn barang simpanan saudara..semuanya atas budi bicara dan kesepakatan..

INFO!!

Suka disini sy jelaskan mengenai khodam pendamping.setiap pendamping mempunyai kelebihan tersendiri dan yg lainnya akan sy maklumkan setelah permaharan dibuat serta salah 1 syarat sblm tuan/puan memiliki khodam pendamping ialah mampu “MENGAWALNYA”..kalo tak mampu just biarkan jew tak payah nak gunakkan/arahkan khodam..biar jew dia ddk dlm senjata/cincin tu.Dia tau buat keja dia secara “AUTO”.Byk pertanyaan sy dpt tanya sama ada dpt dibuktikan dan ditest khodam atau tidak?pertanyaan sy kpd tuan/puan kenapa rakyat kerja bwh raja bkn raja kerja bawah rakyat?sbb raja ada kuasa@ilmu yg menyebabkan dia jadi raja dan kita tunduk kpd dia..ni nak ada khodam tp tada ilmu asas kebatinan atau ilmu nak menundukkan khodam pastu nak tanya nak test dan buktikan..adakah khodam nak ikut ckp tuan/puan??sendiri mau ingat!!sbb tu kalo nak ada khodam pastikan dah dibuka matabatin dan pendengaran ato at liss ada asas kebatinan.Tp itu bkn menjamin tuan/puan dah bagus..ttp dan ramai jew kat luar tuh walau bergelar guru/ustaz /pawang/bomoh/dukun still kena tipu dgn khodam dan jin..kononnya mereka ni dari kalangan khorin,maklaikat,muslim dll.sbb masih banyak dan luas lg ilmu.nak kena tau cara nak buka rupa sebenar khodam,ilmu penunduk khodam,ilmu pemusnah khodam,ilmu agama,ilmu scan jasad,roh,hati,hati roh,matabatin roh,scan atas,bawah tanah,depan belakang ,atas kiri kanan,ilmu kuncian khodam dan mcm2 lg berkenaan khodam yg mungkin sy pun blm tahu..bkn tak blh jumpa ato test khodam.semua khodam blh buat.jgn kan nak tgk,nak dia tutupkan lampu atau sekadar menyentuh kita bila2 masa dia blh lakukkan..ini dah dibuktikan oleh yg pernah mengalami.tak pun jumpa jew dlm mimpi atau sekadar merasa dan melihat lintasan bayangan hitam bg yg tiada ilmu..KALO TAK PERCAYA GAK ATAU NAK TEST GAK CARI JEW ORG LAIN SURUH ISIKAN..TAPI KALO DAH DPT “SAKA” JGN CARI SY LAK NAK MINTA TOLONG..WASSALAM..selamat menikmati blog sy..










Tuesday, June 10, 2014

Video Peserta Kursus Gerak HLPJ




Alhamdulillah telah selesai kursus gerak hlpj.kpd yg tidak dpt menyertai blh menonton di link disediakan dan kpd yg berminat blh berjumpa kami secara langsung atau menunggu pd kursus akan dtg yg akan pihak kami akan maklumkan di blog ini.
Terima kasih kpd semua peserta yg mengikuti kursus ini.semoga manfaat ilmunya dan dpt pula diberikan pd org lain.sekian..

Sunday, May 25, 2014

Kursus Gerak HLPJ

Dibukakan kursus gerakkan batin diri dimana anda akan dibimbing bg membuka kekuatan semulajadi diri anda diantaranya
-membuka cakra tubuh
-membuka pertahanan diri
-membuka mata batin
-membuka gerakkan rohaniah diri
-membuka deria rasa
-teknik penguncian ayat diri
-teknik merasai energi
-teknik menarik khodam
-teknik mengisi barang
-teknik perubatan batin merangkumi penyakit zahir dan batin
-dll keilmuan berkaitan tenaga murni dari diri dan roh
Sila klik pd link ini bg keterangan lanjut tentang ~ VIDEO SILAT HADIRAN

kepada yg berminat mempelajari blh menghubungi sy dan kursus akan diadakan di KL pada 31/5/14.


ANDA DISARANKAN MENGGUNAKAN PAPARAN DESTOP UTK LEBIH JELAS.SILA KLIK PADA BUTANG DIBAWAH SEKALI "View Web Version"SILA ADD SEBAGAI FOLLOWER DI  GOOGLE FOLLOWER

Sunday, April 13, 2014

Cincin Rasulullah

Cincin perak 925 yg diukir dgn bentuk seumpama cincin cop mohor Rasulullah dan dikatakan pemakainya akan mendapat kewibawaan dan berkah dgn dimuliakan manusia..seumpama pemakai cincin nabi sulaiman dan khotim sulaiman.
Mahar rm120.00 kosong
Mahar isian khodam sheikh rm777.00 stock hanya satu sahaja.

Sila klik pd link ini bg keterangan lanjut tentang cincin→ SEJARAH DAN ADAB PEMAKAIAN CINCIN 

ANDA DISARANKAN MENGGUNAKAN PAPARAN DESTOP UTK LEBIH JELAS.SILA KLIK PADA BUTANG DIBAWAH SEKALI "View Web Version"SILA ADD SEBAGAI FOLLOWER DI  GOOGLE FOLLOWER


Posted via Blogaway

Wednesday, April 9, 2014

Minyak Air Mata Dewa

Minyak pengasih air mata dewa yg telah diadun bersama bara emas bg menaikkan kecantikan dlman tubuh sehingga yg melihat akan terpersona dgn wajah.dan diadun bersama mutiara hitam asli bg syariat pelet yg dikatakan dlm mistik mutiara hitam mampu digunakan bg memelet dan menaikkan nafsu pasangan.
Ramuan utama air mata dewa adalah bg meraih simpati pd yg melihat dan memudahkan dlm urusan seharian..menakluk hati pasangan atau org atasan.minyak asli ini tidak kami ritualkan dgn sebarang ilmu namun cukup ampuh hanya dgn menggunakan energi semulajadi dan rahsia campuran beberapa bahan alam.
Tiada pantangan dan mampu dibawa solat kerna tidak menggunakan alkohol atau barang haram.hanya minyak kelapa biru semata2 yg diadunkan.
Masih kelihatan aura memancar kebiruan di sebelah tepi botol minyak..aura yg kuat.
Mahar rm499.00
Untuk keterangan lanjut sila baca link dibawah→ASAL MINYAK AIR MATA DEWA 
ANDA DISARANKAN MENGGUNAKAN PAPARAN DESTOP UTK LEBIH JELAS.SILA KLIK PADA BUTANG DIBAWAH SEKALI "View Web Version"SILA ADD SEBAGAI FOLLOWER DI  GOOGLE FOLLOWER

Posted via Blogaway

Permata Tuan Haji Guru Besar

Akik Yaman Mekah/Yamani Agate
JENIS KHODAM:Tuan Haji Guru Besar
POSISI:khodam dari kalangan guru agama bagi jin dan mendalami kelehihan agama dan ilmu2 mistik
KEGUNAAN&KELEBIHAN:mempunyai ilmu pengasihan,perubatan dan pelet tingkat tinggi serta ilmu agama bg mendidik khodam bawahan dan bersifat sejuk.
1. pertempuran@digunakan utk mengajarkan jurus perang dan tidak dpt digunakan/sarung ke badan bg yg mampu kerna telah tua dan tidak sesuai melainkan menjadi guru sahaja.
2. Menundukkan khodam@dpt digunakan bg menundukkan khodam lain yg lebih rendah pangkatnya atau khodam kafir utk diislamkan.
3. persilatan@dpt diminta mengajarkan jurus2 persilatan dari pelbagai aliran seni mempertahankan diri yg selalunya kepada gerakkan dan jurus tenaga dalam.
4. pendinding@digunakan terus sebagai pendinding atau diarahkan utk memasang pendinding pd badan tuannya atau menjaga keluarga dan harta benda.
5. perubatan@mempunyai ilmu perubatan secara tradisonal atau mistik yg akan diberikan kpd pemakai secara gerakkan batin atau mimpi atau bg yg mampu melihat alam ghaib maka lebih mudah.pd bebila masa utk berkomunikasi
6. pengasihan@mengisikan minyak utk pengasihan atau digunakan terus sebagai pemikat/pelet utk membuatkan org yg dipandang terpesona dgn kecantikan aura wajahnya.
7. Pelaris@digunakan bg membuat pelaris kedai,bisnes dan diri.sama ada melalui minyak atau brg.
8. pukulan@dpt mengajar jurus2 kebatinan atau memberat dan menambah pembisa pd pukulan dan mengisikan jurus pd tangan.
9. pendamping@mendampingi dan menjaga tuannya dr serangan ghaib dan nyata dan dpt diarahkan tuk menjaga harta benda,keluarga tuannya
10. menguatkan gerakan batin@dpt meningkatkan kepekaan batin kerna energy khodam akan bersatu dan kepekaan lebih halus dan mudah merasa energi brg berkhodam atau sesuatu tempat berenergi dan ilmu.scan secara deria gerak rasa.
11. senjata ghaib@blh digunakan bg mendapatkan senjata ghaib utk tujuan perang ghaib,pemusnah khodam dan perubatan
12. mata batin@dpt membantu membuka mata batin  dan menambah kepekaan mata batin atau menggunakan penglihatan batin khodam bg yg mampu menyarung ke badan.tetapi tidak disarankan.
13. multifungsi@dpt diarahkan sesuai keperluan tuannya DLL.
14. Kekuatan khodam bergantung pd dirinya dan juga energi serta ilmu tuannya.maka lebih kuat ilmu tuannya maka lebih kuat kekuatan khodamnya.juga blh dikuatkan dgn dicharge energi zikir diri khodam tersebut yg akan diberikan pd pemahar.
15.Ilmu@mengajarkan ilmu kebatinan atau bersifat perubatan dan pengasihan,agama,pelaris dll dikategorikan multifungsi. pemiliknya yg mampu berinteraksi secara batin/scan.
16.Al Hikmah@setiap permata diisikan energi bonus kekuatan al hikmah.apakah al hikmah??lihat video ini→  PERSATUAN AL HIKMAH MALAYSIA
17.Pengikut@khodam tuan haji guru besar mempunyai ilmu tingkat tinggi dan pengikut yg ramai dikalangan pelbagai khodam lain..mampu mencari khodam lain dr pelbagai jenis utk diisikan.
18.Multifungsi@dpt digunakan kearah pelbagai keperluan dan ilmu..setiap pemakai batu akan merasakan kekuatan aliran energinya yg membolehkan mereka meningkatkan tenaga dalaman.dan masih byk lg fungsi yg tak dpt kami terangkan disini.
EFEK NEGATIF:tuannya akan merasa pening atau kesemutan kerna energi sedang sycronized dgn diri dan akan hilang dlm beberapa hari .akan merasa tenang  dan akan menjadi tertarik wanita bg pemakai lelaki dan sebaliknya..dan bg yg memakai ilmu kanuragan bersifat hitam akan merasa panas dan bg yg mendalami ilmu agama akan menjadi lebih sejuk dan tenang dlm ibadah serta disegani yg atasan.
CARA MENGATASI:banyakkan istifar dan belajar mengawalnya..akan smpi tahap dimana energi kita dpt mengawal khodam dan menundukkannya kecuali seseorg yg mmg mempunyai asas kebatinan maka lebih mudah..
MAHAR MAMPU MILIK HANYA SATU SAHAJA SETIAP PIC DAN TAKKAN ADA SELEPAS INI SEPERTINYA.MAHAR YG MURAH DR KEBIASAAN RM1800 KINI RM599.00 YA RM599.00 SAHAJA!!

Posted via Blogaway

Sunday, April 6, 2014

Permata Khodam Tuan Haji

Nilam Kuning/Yellow Sappire

Akik Sabun/Akik Sunkies

Akik Sabun/Akik Sunkies

JENIS KHODAM:Tuan Haji

POSISI:khodam dari kalangan guru agama bagi jin dan mendalami kelehihan agama berbanding kanuragan.

KEGUNAAN&KELEBIHAN:mempunyai ilmu pengasihan,perubatan dan pelet tingkat tinggi serta ilmu agama bg mendidik khodam bawahan dan bersifat sejuk.

1. pertempuran@digunakan utk mengajarkan jurus perang dan tidak dpt digunakan/sarung ke badan bg yg mampu kerna telah tua dan tidak sesuai melainkan menjadi guru sahaja.

2. Menundukkan khodam@dpt digunakan bg menundukkan khodam lain yg lebih rendah pangkatnya atau khodam kafir utk diislamkan.

3. persilatan@dpt diminta mengajarkan jurus2 persilatan dari pelbagai aliran seni mempertahankan diri yg selalunya kepada gerakkan dan jurus tenaga dalam.

4. pendinding@digunakan terus sebagai pendinding atau diarahkan utk memasang pendinding pd badan tuannya atau menjaga keluarga dan harta benda.

5. perubatan@mempunyai ilmu perubatan secara tradisonal atau mistik yg akan diberikan kpd pemakai secara gerakkan batin atau mimpi atau bg yg mampu melihat alam ghaib maka lebih mudah.pd bebila masa utk berkomunikasi

6. pengasihan@mengisikan minyak utk pengasihan atau digunakan terus sebagai pemikat/pelet utk membuatkan org yg dipandang terpesona dgn kecantikan aura wajahnya.

7. Pelaris@digunakan bg membuat pelaris kedai,bisnes dan diri.sama ada melalui minyak atau brg.

8. pukulan@dpt mengajar jurus2 kebatinan atau memberat dan menambah pembisa pd pukulan dan mengisikan jurus pd tangan.

9. pendamping@mendampingi dan menjaga tuannya dr serangan ghaib dan nyata dan dpt diarahkan tuk menjaga harta benda,keluarga tuannya

10. menguatkan gerakan batin@dpt meningkatkan kepekaan batin kerna energy khodam akan bersatu dan kepekaan lebih halus dan mudah merasa energi brg berkhodam atau sesuatu tempat berenergi dan ilmu.scan secara deria gerak rasa.

11. senjata ghaib@blh digunakan bg mendapatkan senjata ghaib utk tujuan perang ghaib,pemusnah khodam dan perubatan

12. mata batin@dpt membantu membuka mata batin  dan menambah kepekaan mata batin atau menggunakan penglihatan batin khodam bg yg mampu menyarung ke badan.tetapi tidak disarankan.

13. multifungsi@dpt diarahkan sesuai keperluan tuannya DLL.

14. Kekuatan khodam bergantung pd dirinya dan juga energi serta ilmu tuannya.maka lebih kuat ilmu tuannya maka lebih kuat kekuatan khodamnya.juga blh dikuatkan dgn dicharge energi zikir diri khodam tersebut yg akan diberikan pd pemahar.

15.Ilmu@mengajarkan ilmu kebatinan atau bersifat perubatan dan pengasihan,agama,pelaris dll yg sejuk pd pemiliknya yg mampu berinteraksi secara batin/scan.

16.Al Hikmah@setiap permata diisikan energi bonus kekuatan al hikmah.apakah al hikmah??lihat video ini→  PERSATUAN AL HIKMAH MALAYSIA 

EFEK NEGATIF:tuannya akan merasa pening atau kesemutan kerna energi sedang sycronized dgn diri dan akan hilang dlm beberapa hari .akan merasa tenang  dan akan menjadi tertarik wanita bg pemakai lelaki dan sebaliknya..dan bg yg memakai ilmu kanuragan bersifat hitam akan merasa panas dan bg yg mendalami ilmu agama akan menjadi lebih sejuk dan tenang dlm ibadah.

CARA MENGATASI:banyakkan istifar dan belajar mengawalnya..akan smpi tahap dimana energi kita dpt mengawal khodam dan menundukkannya kecuali seseorg yg mmg mempunyai asas kebatinan maka lebih mudah..

MAHAR MAMPU MILIK HANYA SATU SAHAJA SETIAP PIC DAN TAKKAN ADA SELEPAS INI SEPERTINYA.MAHAR YG MURAH DR KEBIASAAN RM1500 KINI RM499.00 YA RM499.00 SAHAJA!!

Posted via Blogaway

Posted via Blogaway


Posted via Blogaway

Permata Khodam Puteri

Delima Afrika/African Ruby
Delima Mozambe/Mozambe Ruby
Delima Afrika/African Ruby
Delima Mozambe/Mozambe Ruby
Delima Darah/Blood Ruby
Delima Darah/Blood Ruby

JENIS KHODAM:Puteri

POSISI:puteri dari kerabat  diraja dan juga khodam yg mempunyai nama puteri atau berpangkat serta kebolehan seumpama puteri..ade juga sesetengah puteri yg  hanya berseorangan dan ada mempunyai dayang/pengiring

KEGUNAAN&KELEBIHAN:mempunyai ilmu pengasihan dan pelet tingkat tinggi serta kebolehan dlm pertahan diri

1. pertempuran@digunakan tuk perang ghaib atau pertempuran nyata bg membantu tuannya dlm gerakkan jurus dan pukulan selalunya baik dipakai wanita utk ini.

2. Menundukkan khodam@dpt digunakan bg menundukkan khodam lain yg lebih rendah pangkatnya.

3. persilatan@dpt diminta mengajarkan jurus2 persilatan dari pelbagai aliran seni mempertahankan diri yg sesuai selalunya utk tuan wanita.

4. pendinding@digunakan terus sebagai pendinding atau diarahkan utk memasang pendinding pd badan tuannya atau menjaga keluarga dan harta benda.

5. pemikat@mempunyai pemikat secara automatic/berseri dgn aura yg lembut pd si pemakai

6. pengasihan@mengisikan minyak utk pengasihan atau digunakan terus sebagai pemikat/pelet utk membuatkan org yg dipandang terpesona dgn kecantikan aura wajahnya.

7. perubatan@digunakan untuk sesuatu jenis perubatan kebatinan berkaitan sihir atau khodam atau yg bersifat lembut seperti pelaris,pengasih dan kecantikan

8. pukulan@dpt mengajar jurus2 kebatinan atau memberat dan menambah pembisa pd pukulan tuannya.

9. pendamping@mendampingi dan menjaga tuannya dr serangan ghaib dan nyata dan dpt diarahkan tuk menjaga harta benda,keluarga tuannya

10. menguatkan gerakan batin@dpt meningkatkan kepekaan batin kerna energy khodam akan bersatu dan kepekaan lebih halus dan mudah merasa energi brg berkhodam atau sesuatu tempat berenergi dan ilmu.scan secara deria gerak rasa.

11. senjata ghaib@blh digunakan bg mendapatkan senjata ghaib utk tujuan perang ghaib dan perubatan

12. mata batin@dpt membantu membuka mata batin atau menggunakan penglihatan batin khodam.

13. multifungsi@dpt diarahkan sesuai keperluan tuannya DLL.

14. Kekuatan khodam bergantung pd dirinya dan juga energi serta ilmu tuannya.maka lebih kuat ilmu tuannya maka lebih kuat kekuatan khodamnya.juga blh dikuatkan dgn dicharge energi zikir diri khodam tersebut yg akan diberikan pd pemahar.

15.Ilmu@mengajarkan ilmu kebatinan atau bersifat perubatan dan pengasihan pd pemiliknya yg mampu berinteraksi secara batin/scan.

16.Al Hikmah@setiap permata diisikan energi bonus kekuatan al hikmah.apakah al hikmah??lihat video ini→ PERSATUAN AL HIKMAH MALAYSIA 

EFEK NEGATIF:tuannya akan merasa pening atau kesemutan kerna energi sedang sycronized dgn diri dan akan hilang dlm beberapa hari .akan berubah menjadi lemah lembut bg wanita dan akan menjadi tertarik wanita bg pemakai lelaki.

CARA MENGATASI:banyakkan istifar dan belajar mengawalnya..akan smpi tahap dimana energi kita dpt mengawal khodam dan menundukkannya kecuali seseorg yg mmg mempunyai asas kebatinan maka lebih mudah..

MAHAR MAMPU MILIK HANYA SATU SAHAJA SETIAP PIC DAN TAKKAN ADA SELEPAS INI SEPERTINYA.MAHAR YG MURAH DR KEBIASAAN RM1500 KINI RM499.00 YA RM499.00 SAHAJA!!


Posted via Blogaway

Permata Khodam Laksamana

Biduri Bulan/Moonstone

Delima Putih/White Ruby

Delima Putih/White Ruby

Kecubung/amethyst

Nilam Kuning/Yellow Sappire

Delima Putih/White Ruby

Biduri Hitam/Black Moonstone

Biduri Bulan/Moonstone

Biduri Bulan/Moonstone

Garnet Oren

JENIS KHODAM:Laksamana

POSISI:memerintah angkatan tentera diraja..ade juga sesetengah laksamana yg tidak bernegara dan hanya berseorangan tetapi mempunyai pengikut/pengiring sama ada dr keluarga atau kenalan.

KEGUNAAN&KELEBIHAN:mempunyai tentera dan panglima bawahan,mampu digunakan utk

1. pertempuran/perang ghaib@digunakan tuk perang ghaib atau pertempuran nyata bg membantu tuannya dlm gerakkan jurus dan pukulan.

2. Menundukkan khodam@dpt digunakan bg menundukkan khodam lain.

3. persilatan@dpt diminta mengajarkan jurus2 persilatan dari pelbagai aliran seni mempertahankan diri.

4. pendinding@digunakan terus sebagai pendinding atau diarahkan utk memasang pendinding pd badan tuannya atau menjaga keluarga dan harta benda.

5. pengerun@mempunyai pengerun secara automatic/berwibawa atau blh diarahkan bila perlu

6. pengasihan@mengisikan minyak utk pengasihan atau digunakan terus sebagai pemikat utk sesetengah laksamana yg mempunyai ilmu pengasihan.

7. perubatan@digunakan tuk sesuatu jenis perubatan kebatinan berkaitan sihir atau khodam.

8. pukulan@dpt mengajar jurus2 kebatinan atau memberat dan menambah pembisa pd pukulan tuannya.

9. pendamping@mendampingi dan menjaga tuannya dr serangan ghaib dan nyata dan dpt diarahkan tuk menjaga harta benda,keluarga tuannya

10. menguatkan gerakan batin@dpt meningkatkan kepekaan batin kerna energy khodam akan bersatu dan kepekaan lebih halus.

11. senjata ghaib@blh digunakan bg mendapatkan senjata ghaib utk tujuan perang ghaib dan perubatan

12. mata batin@dpt membantu membuka mata batin atau menggunakan penglihatan batin khodam.

13. multifungsi@dpt diarahkan sesuai keperluan tuannya DLL.

14. Kekuatan khodam bergantung pd dirinya dan juga energi serta ilmu tuannya.maka lebih kuat ilmu tuannya maka lebih kuat kekuatan khodamnya.juga blh dikuatkan dgn dicharge energi zikir diri khodam tersebut.

15.Ilmu@mengajarkan ilmu kebatinan atau bersifat kanuragan pd pemiliknya yg mampu berinteraksi secara batin/scan.

16.Al Hikmah@setiap permata diisikan energi bonus kekuatan al hikmah.apakah al hikmah??lihat video ini→ PERSATUAN AL HIKMAH MALAYSIA 

EFEK NEGATIF:tuannya akan merasa cepat marah/panas baran .kerna itulah sifat seorg laksamana yg berwibawa dan gagah.kesan ini berlaku akibat energi tuannya dan khodam menyatu dan sedikit sebanyak akan mengganggu energi tubuh tuannya agar menjadi sepertinya

CARA MENGATASI:banyakkan istifar dan belajar mengawalnya..akan smpi tahap dimana energi kita dpt mengawal khodam dan menundukkannya kecuali seseorg yg mmg mempunyai asas kebatinan maka lebih mudah..

MAHAR MAMPU MILIK HANYA SATU SAHAJA SETIAP PIC DAN TAKKAN ADA SELEPAS INI SEPERTINYA.MAHAR YG MURAH DR KEBIASAAN RM1200 KINI RM399.00 YA RM399.00 SAHAJA!!

Posted via Blogaway


Posted via Blogaway

Saturday, April 5, 2014

PENGUMUMAN!!

Insyallah dlm masa beberapa hari lg pihak kami akan mengeluarkan batu permata berkualiti dgn isian yg siap diisikan khodam tingkat tinggi dan dimaharkan dgn mahar yg mampu milik dari mahar sebenar..siapa cepat dia dpt.

Sebelum ni ramai yg ingin memiliki tp tidak dpt kerna mahar yg tinggi.sekarang pihak kami akan sediakan permata berkualiti yg siap diisikan.bkn permata atau geliga yg ditarik dr alam ghaib yew tetapi permata asli yg jika di test/dibeli dikedai  juga maharnya takkan semurah disini.
Pihak kami tidak mahu menjadi munafik seperti setengah pihak yg membeli permata dan dikatakan ditarik dr alam ghaib..masih ramai diluar sana yg tertipu kerna kurangnya ilmu ghaib.

Hadis riwayat Abu Hurairah Radhiyallahu 'anhu , ia berkata:Rasulullah Shallallahu 'alaihi wa sallam bersabda: Ada tiga tanda orang munafik; apabila berbicara ia berbohong, apabila berjanji ia mengingkari dan apabila dipercaya ia berkhianat.

Sila baca link dibawah supaya lebih memahami hakikat khodam.tq

 JENIS KHODAM DAN KEGUNAAN 
 APA ITU KHODAM?? 


Posted via Blogaway

Tuesday, April 1, 2014

Akik Badar Besi Hati Ayam

Cincin akik ni asli tarikkan alam ghaib.blh gi scan or cek kepada yg pakar.bukan beli dan diisikan.
Kegunaan satu jantan (ganas)dan satu betina(lembut).kegunaan adalah perubatan dan jika disatukan akan tahan kulit dan kebal darurat.ingin sy lepaskan kerna tidak dipakai oleh sy skrg.jika ada berminat blh hubungi sy utk maharnya.dimaharkan sepasang kerna takut merajuk lagi dan hilang satu lagi.
SILA KLIK DISINI UTK MAKLUMAT LANJUT BATU AKIK INI→ AKIK TARIKAN 

ANDA DISARANKAN MENGGUNAKAN PAPARAN DESTOP UTK LEBIH JELAS.SILA KLIK PADA BUTANG DIBAWAH SEKALI "View Web Version"SILA ADD SEBAGAI FOLLOWER DI  GOOGLE FOLLOWER


Posted via Blogaway